Velkommen til Autohuset Hørsholm

Autohuset Hørsholm blev etableret som forhandler af Volkswagen af Bo Sejr Johansen, der stadig er direktør og indehaver af virksomheden. Vi hører til blandt de 10 største Volkswagen-forhandlere i Danmark. Udover at sælge Volkswagen er vi også autoriseret Škoda Servicepartner.

Bilhus med entusiaster og specialister

Autohuset Hørsholm er bemandet med en række engagerede medarbejdere. I salgsafdelingen er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge din næste bil.

Vores mekanikere har et stort moderne værksted til rådighed og bliver løbende uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. De gør brug af det mest moderne værktøj og den seneste teknologi. Sådan sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du køber en ny eller brugt bil, og når du benytter den i dagligdagen. 

d4378d5f-546e-47d5-8b6c-15a01d41e054_636827228741221060.jpg
En del af de ansatte hos Autohuset Hørsholm har været med siden begyndelsen i 1992. Vi har siden suppleret med nye kræfter, så vi har et godt og solidt hold, der har én ting til fælles: Vi brænder allesammen for biler og for god kundeservice!

Kompromisløs kvalitet og kompromisløs kundeservice

Med en Volkswagen eller Škoda går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Autohuset Hørsholm aldrig på kompromis med god kundeservice.

Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som en moderne Volkswagen eller Škoda er. 

Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

Vores forretninger

CUPRA

Se detaljer

Volkswagen

Se detaljer

Škoda Service

Se detaljer

Brugte biler

VW ID.4 GTX 4Motion

VW ID.4 GTX 4Motion

499.768,- kr.

Se detaljer
VW The Beetle 1,2 TSi 105 Life Cabriolet DSG

VW The Beetle 1,2 TSi 105 Life Cabriolet DSG

Ring for pris

Se detaljer
VW The Beetle 1,4 TSi 150 R-line Cabriolet DSG

VW The Beetle 1,4 TSi 150 R-line Cabriolet DSG

Ring for pris

Se detaljer
VW Golf VIII 1,4 GTE DSG

VW Golf VIII 1,4 GTE DSG

349.500,- kr.

Se detaljer
Se alle vores biler